banner-image

Hvem er HGF?

Vi har en særlig mission

HGF er en del af Købstædernes Forsikring med en særlig mission. Vi er til for personer med et handicap og personer med kroniske lidelser. Vi arbejder kontinuerligt for at give personer med et handicap eller kroniske lidelser den bedst mulige dækning.

HGF har nøje udvalgt en række samarbejdspartnere for at kunne tilbyde en løsning, hvor forsikringerne og dækninger er tilpasset de specifikke behov, som personer med et handicap og personer med kroniske lidelser har.

Vi følger løbende med i udviklingen på området og er åbne over for alle input og går gerne i dialog omkring mulige nye samarbejder.

 

Særlige dækninger for handicappede

I 1990 udviklede vi et koncept, der gav handicappede mulighed for at tegne ulykkesforsikring med en reel dækning. Dette var grundstenen for HGF.

Sidenhen har vi udvidet produktpaletten, hvilket betyder, at vi i dag tilbyder alle typer private forsikringer med særlige vilkår for personer med et handicap og personer med kroniske lidelser, der medfører, at handicapudstyr under alle forhold og uanset art er forsikret på bedste og billigste måde.

 

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi har åbent mandag til fredag fra 8:30 til 16:00.

70 23 63 61

Kontakt os