Saml dine forsikringer hos os

5 stærke fordele, som sikrer dig og din familie

For mange af os hører det med til livet at have et hus at bo i, en bil at køre i, måske et sommerhus at nyde ferien i og en familie at holde fast i. Vi vil gerne tilføje: et forsikringsselskab at have tillid til. Når du skal have forsikret dit liv, har du brug for en bred vifte af forsikringer, og i HGF har vi gjort det både nemt og fordelagtigt for dig, når du samler dine forsikringer hos os. Du bliver fordelskunde og får derfor 5 stærke fordele, som sikrer dig og din familie:

 

*Læs mere i vilkårene her

Læs mere om de særlige fordele i fordelsprogrammet

 

Sådan bliver du fordelskunde i HGF

For at blive fordelskunde hos os skal du have din indboforsikring og samtidig to andre af de følgende forsikringer: parcelhus-/fritidshusforsikring, ulykkesforsikring, ulykkesforsikring for handikappede. lønsikring eller motorforsikring. Samtidig er det en betingelse, at du tilmelder dine forsikringer til Betalingsservice.

Kontakt os nu, og få et forsikringstjek

Ring til os nu på 70 23 63 61, og få et forsikringstjek.
Vi gennemgår dine forsikringer og fortæller dig meget mere om fordelene ved at samle dine forsikringer.

Meget mere forsikring

I HGF gør vi mest muligt for, at du er dækket bedst muligt. Hos os betaler du fx ikke ekstra for ID-sikring, som er inkluderet i indboforsikringen, krisehjælp ved akutte kriser, og 0 kr. i selvrisiko på glasreparationer på personbiler, hvis du har en kaskoforsikring. Desuden har du kun én selvrisiko ved skader, der involverer flere forsikringer – og kun ét sted, du skal ringe til, hvis skaden sker. Det er standard hos HGF, og det koster ikke ekstra.

Vi ved, at det er en stor beslutning at skifte forsikringsselskab, så giv dig god tid til at læse mere om vores forsikringer og dækninger.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi har åbent mandag til fredag fra 8:30 til 16:00.

70 23 63 61

Kontakt os