Sådan anmelder du din bilskade

  

 

Har du en skade på din bil, er det vigtigt, at du kan få skaden udbedret hurtigt. Start derfor med at udfylde din skade online. Det er nemt og hurtigt.

1. Udfyld skadeanmeldelsen

Det første du skal gøre er at udfylde skadeanmeldelsen (klik på knappen ovenfor). Du skal bruge bilens registreringsnummer. Beskriv skadeforløbet så nøjagtigt som muligt. Det kan have betydning for sagens afgørelse. Husk, at hvis der udelukkende er tale om en glasskade, skal du ikke anmelde skaden online men kontakte en reparatør direkte (se mere nedenfor).

2. Vælg et værksted

Som kunde hos os kan du frit vælge værksted - fx dit eget faste værksted. Når du kører bilen på værkstedet skal du blot oplyse at du er kunde hos Købstædernes Forsikring, så sørger værkstedet for at din skade opgøres af en vores taksator. Det er din og vores sikkerhed for, at omfanget af din skade vurderes og prissættes korrekt.

3. Du modtager en kvittering, og vi går i gang med at behandle din sag

Når du har sendt din anmeldelse af skaden, modtager du en kvittering på mail med en kopi af din anmeldelse. Derefter hører du fra os på mail inden for 2-4 arbejdsdage, hvor vi kan fortælle dig om sagens videre forløb. Er sagen for omfattende til at klare online, ringer vi til dig.

 

Du sidder måske allerede med et spørgsmål?

Du kan finde svar på de mest almindelige spørgsmål i vores FAQ.

Du er også velkommen til at kontakte os. I Købstædernes Forsikring har vi et team af skadesbehandlere, som udelukkende er specialiseret i bilskader. Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 8:30 - 16:00
Tirsdag: 8:30 - 10:00
Onsdag: 8:30 - 16:00
Torsdag: 8:30 - 10:00
Fredag: 8:30 - 16:00

 

Glasskader skal ikke anmeldes online - kontakt i stedet reparatøren direkte

Har bilen fået en glasskade, kan du nøjes med at kontakte en reparatør. Husk at oplyse, at det er en forsikringsskade. De fleste glasskader kan repareres nemt, hurtigt og billigt.

Du vælger selv, hvor du vil få bilen repareret. Du kan få repareret glasskaden hos fx:

Carglass tlf. 70 13 99 11
DanGlas tlf. 80 20 00 20
GlasXpert tlf. 70 33 11 33

Et godt råd

Får du et stenslag, kan du begrænse skaden ved at sætte et stykke tape over revnen og derefter få ruden repareret hurtigst muligt.