Tlf.: 78 75 28 16 | Email: info@hgf.dk

HGF er en del af Købstædernes Forsikring. Vi er til for handicappede og personer med kroniske lidelser. Vi arbejder kontinuerligt for at give handicappede, personer med kroniske lidelser – og deres familier – den bedst mulige dækning.

HGF har nøje udvalgt en række samarbejdspartnere for at kunne tilbyde en løsning hvor forsikringerne og dækninger er tilpasset de specifikke behov handicappede og personer med kroniske lidelser har.
Vi følger løbende med i udviklingen på området og er åbne over for alle input og går gerne i dialog omkring mulige nye samarbejder.

Samarbejdspartnere

  • Handicaporganisationer
  • Kommuner
  • Købstædernes Forsikring
  • Falck
  • Selandia Forsikring
  • Gouda Forsikring

Vi har et utroligt tæt samarbejde med ovenstående om at være de handicappedes vejleder i alle forsikringsspørgsmål.

Særlige dækninger for handicappede

I 1990 udviklede vi et koncept, der gav handicappede mulighed for at tegne ulykkesforsikring med en reel dækning. Dette var grundstene for HGF.
Sidenhen har vi udvidet produktpaletten, hvilket betyder, at vi i dag tilbyder alle typer private forsikringer med særlige vilkår for handicappede og personer med kroniske lidelser, der medfører, at handicapudstyr under alle forhold og uanset art er forsikret på bedste og billigste måde.

Ombyggede handicapbiler er ikke dyrere hos os

Det er også lykkedes os, at skaffe den rigtige bilforsikring til handicapbilen, som tager hensyn til den ombygning, som ofte gør bilen væsentlig dyrere end andre biler, uden at det gør forsikringen dyrere.

Du kan forsikre dine handicaphjælpere

Vi har også løst de særlige forsikringsbehov, som handicappede har, når de selv ansætter hjælpere efter BPA-ordningen. På dette område har vi også udviklet en speciel ordning, som særskilt tilgodeser lige præcis risikoforhold for handicaphjælpere – vi kalder det en Medhjælperforsikring – den tegnes af den handicappede som arbejdsgiver for hjælperne.

Ring gerne og hør mere på 70 23 63 61

Vi sidder klar ved telefonerne:
Mandag – fredag 8.30 – 16.00

Kontakt HGF
Du er altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig.

BACK

Vi anvender cookies for at kunne give dig en bedre oplevelse på vores site.

Læs mere